Sunday, January 12, 2014

SEGMEN : BLOGLIST BY KIERA RASHID



assalamualaikum blogger2 sume. :)
hehe, cer tgok banner kt atas tu. kiut miut kan? :) blogger Kiera Rashid ngah cari bloglist baru untuk diletakkan dalam senarai bloglist 2014 die. Moh la join beramai2. 4 peserta terpilih akan dapat hadiah misteri dari Kiera taw. hehe. Mane la twu ade rezeki kan, boleh la dapat hadiah misteri nye tu. :D seronoknyeee. :) dala ni first time join segmen2 camni, hehe. okeyyy, gudluck for sume yg join. ^___^.


17 comments:

  1. Assalamualaikum, terima kasih sebab sudi join SEGMEN kiera ye, kiera amat menghargainya. Good Luck, IN SHA ALLAH . :)

    salam ukhwah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam, sis kiera. hehe :) okey. salam ukhwah dari amal ^__^ blog sis de best la.

      Delete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayu. :) inshaAllah. follow la amal jgak. hehe. ^___^

      Delete
  3. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama.... dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  9. datang follow sini.. datang follow balik ye :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, Tahniah sis ^^
    Sis adalah peserta bertuah segmen Kiera.
    Jom terjah entri ini untuk maklumat lanjut: Keputusan Peserta Bertuah Segmen Bloglist 2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kiera. Hehe. Thanks kt kiera jgak taw (^ム^). Xsangke lak terpilih. Huhu.

      Delete
  12. Hi hi hi hehehehehhe tahniah to both of us sebab menang hiks.


    ⇒ Blog Aqileh ☺

    ReplyDelete
  13. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete